​​​ТОВ «ГУРМАН»

ВИРОБНИЦТВО КОВБАСНИХ ВИРОБІВ

Ковбаси варені

Ковбаса варена «Лікарська» ДСТУ

Середня вага 1 виробу: 1,5 кг

 

Умови зберігання та строк придатності:

  • 3 доби — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 15 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С
wm_4p7q8450
wm_4p7q8666

Ковбаса варена «Фірмова» вищого ґатунку

Середня вага 1 виробу: 1,5 кг

 

Умови зберігання та строк придатності:

  • 3 доби — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 15 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С
wm_4p7q8528
wm_4p7q8539
wm_4p7q8533сард сочные
wm_4p7q8545
wm_4p7q8704

Сардельки Гурман вищого ґатунку

Середня вага 1 виробу: 1,5 кг

 

Умови зберігання та строк придатності:

  • 3 доби — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 15 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С

Сардельки з сиром першого ґатунку

Середня вага 1 виробу: 1,5 кг

 

Умови зберігання та строк придатності:

  • 3 доби — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 15 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С

Сардельки соковиті 

Середня вага 1 виробу: 1,5 кг

 

Умови зберігання та строк придатності:

  • 3 доби — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 15 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С

Сосиски Дитячі ДСТУ

Середня вага 1 виробу: 0,5 кг

Умови зберігання та строк придатності:

  • 3 доби — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С

  • 15 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С

Сосиски Молочні вищого ґатунку

Середня вага 1 виробу: 0,5 кг

 

Умови зберігання та строк придатності:

  • 3 доби — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 15 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С