​​​ТОВ «ГУРМАН»

ВИРОБНИЦТВО КОВБАСНИХ ВИРОБІВ

Ковбаси напівкопчені

Ковбаса напівкопчена «Старокиївська» першого ґатунку

Середня вага 1 виробу: 0,5 кг

 

Умови зберігання та строк придатності:

  • 15 діб — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 25 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С
wm_4p7q8495
wm_4p7q8463

Ковбаса напівкопчена «Королівський Стандарт» вищого ґатунку

Середня вага 1 виробу: 0,6 кг


Умови зберігання та строк придатності:

  • 15 діб — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 25 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С
wm_4p7q8498царская

Ковбаса напівкопчена «Царська» вищого ґатунку

Середня вага 1 виробу: 0,5 кг


Умови зберігання та строк придатності:

  • 15 діб — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 25 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С
wm_4p7q8483

Ковбаса напівкопчена «Салямі святкова» вищого ґатунку

Середня вага 1 виробу: 0,4 кг


Умови зберігання та строк придатності:

  • 15 діб — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 25 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С
wm_4p7q8477

Ковбаса напівкопчена «Гуцульська» першого ґатунку

Середня вага 1 виробу: 0,5 кг

 

Умови зберігання та строк придатності:

  • 15 діб — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 25 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С
wm_4p7q8423

Ковбаса напівкопчена «Московська» вищого ґатунку

Середня вага 1 виробу: 0,6 кг

 

Умови зберігання та строк придатності:

  • 15 діб — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 25 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С
wm_4p7q8732

Ковбаса напівкопчена «Махан» вищого ґатунку

Середня вага 1 виробу: 0,25 кг

 

Умови зберігання та строк придатності:

  • 15 діб — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 25 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С
wm_4p7q8745

Ковбаса напівкопчена «Хмизок» вищого ґатунку

Середня вага 1 виробу: 0,35 кг

 

Умови зберігання та строк придатності:

  • 15 діб — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 25 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С