​​​ТОВ «ГУРМАН»

ВИРОБНИЦТВО КОВБАСНИХ ВИРОБІВ

Ковбаси сирокопчені

wm_4p7q8510

Ковбаса сирокопчена «Київська» вищого ґатунку

Середня вага 1 виробу: 0,28 кг

 

Умови зберігання та строк придатності:

  • 120 діб — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 160 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С
wm_4p7q8458

Ковбаса сирокопчена «Парміджано» вищого ґатунку

Середня вага 1 виробу: 0,3 кг

 

Умови зберігання та строк придатності:

  • 120 діб — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 160 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С
wm_4p7q8760

Ковбаса сирокопчена «Московська» вищого ґатунку

Середня вага 1 виробу: 0,3 кг

 

Умови зберігання та строк придатності:

  • 120 діб — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 160 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С
wm_4p7q8768

Ковбаса сирокопчена «Європейська» першого гатунку

Середня вага 1 виробу: 0,3 кг

 

Умови зберігання та строк придатності:

  • 120 діб — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 160 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С
wm_4p7q8411

Ковбаса сирокопчена «Маестро» вищого сорту

Середня вага 1 виробу: 0,24 кг

 

Умови зберігання та строк придатності:

  • 120 діб — при відносній вологості повітря від 75 до 78% та температурі від 0 до +6°С
  • 160 діб — під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі при температурі від 0 до +6°С